Hinta

37,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Järki töihin!
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-451-931-1
  • Sidottu, 237 sivua

Sami PajuTapani RiekkiVirpi Oinonen (kuv.)

Järki töihin!

Parempien työtapojen kehittämisopas

Viekö pirstaleisuus työstäsi hallinnan tunteen ja rutiinit hukkuvat kiireeseen? Vähemmästäkin järki jäätyy.

Tämä kirja sisältää kattavan kokoelman erilaisia käytännön menetelmiä, joilla välittömään stressiin ja kiireeseen voi saada helpotusta. Kirjassa esiteltyjen keinojen avulla pystyt testaamaan erilaisia lähestymistapoja ja tekniikoita, oppimaan nopeasti, miten ne toimivat omassa työssäsi, ja tarvittaessa kehittämään täysin uusia juuri sinun tilanteeseesi räätälöityjä ratkaisuja. Luovan kaaoksen keskellä viihtyvälle ihmiselle eivät sovi samat menetelmät kuin tehokkaaseen järjestykseen tottuneelle.

Kirjan keskeinen tavoite ei kuitenkaan ole saada sinua käyttämään jotain tiettyä menetelmää tai tekniikkaa. Sen sijaan se tukee sinua aidosti ja säännöllisesti pohtimaan omaa työtäsi ja työn tekemisen tapoja. Yksittäisten työkalujen sijasta omaksut jatkuvan kehittämisen rutiinin, joka auttaa sinua parantamaan omia työtapojasi viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Työvälineiden, toimenkuvien ja ympäröivän maailman muuttuessa myös työn tekemisen tapojen tulee muuttua ja kehittyä.

Sami Paju toimii Filosofian Akatemialla organisaatiokehittäjänä, muutosagenttina sekä ajattelunhallinnan ja älykkäiden työtapojen valmentajana. Hän on myös kirjoittanut aikaisemmin julkaistun teoksen Kehitä Kokeillen ja on virallisesti pätevöitynyt LEGO Serious Play -fasilitaattori.

Tapani Riekki toimii Filosofian Akatemialla tutkijana, valmentajana, konsulttina ja joka paikan höylänä. Hän on taustaltaan psykologi ja psykologian tohtori. Elämässä Tapania vie uteliaisuus: niin sähköpostiohjelman fiksut asetukset kuin tietoisuuden ongelmien miettiminen soljuvat sujuvasti arjen ajattelussa ja puheessa — joskus jopa samassa lauseessa.

Virpi Oinonen on epäseksikkäisiin ja abstrakteihin aiheisiin erikoistunut sarjakuvapiirtäjä ja animaatiotuottaja. Virpi työskentelee yritysten muutosviestinnän parissa ja rakastaa selventää höttöisiä bisneskonsepteja.

  • 2. painos, 2020
  • ISBN 978-952-451-931-1
  • Sidottu, 237 sivua