Hinta

29,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Yksinäisyys
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-946-5
  • Sidottu, 239 sivua

Ari MarjovuoJenny JulkunenMaria Rakkolainen

Yksinäisyys

Tehtäväkirja avuksesi

Tämä kirja on sinulle, joka olet väsynyt yksinäisyyden tunteeseen.

Tutkimusten pohjalta tiedetään, että haitalliseen ajatteluun pureutuminen vähentää yksinäisyyttä enemmän kuin esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu tai sosiaalisten kontaktien lisääminen. Tehtäväkirja auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi sekä löytämään uusia oivalluksia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja toimia. Yksinäisyyden voittaminen on siten kaikkia niitä tekoja, jotka vievät sinua kohti itsesi näköistä elämää ja sellaisia ihmissuhteita, joissa tulet paremmin nähdyksi ja kuulluksi.

Tehtäväkirja pohjautuu tutkittuun tietoon yksinäisyyteen vaikuttamisesta, ja sitä on kehitetty yhdessä yksinäisyyttä kokeneiden kanssa. Kirjan perusta on HelsinkiMission Näkemys-hankkeessa, jonka tavoitteena on vähentää ihmisten kokemaa yksinäisyyttä.

Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi, valtiotieteiden tohtori Ari Marjovuo on HelsinkiMission projektijohtaja ja yrittäjä. Arilla on pitkäaikainen kokemus kliinisestä työstä ja organisaation kehittämisestä.

Jenny Julkunen on toimintaterapeutti ja sosiaalipsykologi. Hän työskentelee HelsinkiMissiossa projektikoordinaattorina. Jennyllä on monipuolinen kokemus kohtaamistyöstä ja hän on aikaansaava ja innokas kehittäjä.

Maria Rakkolainen on sosiaalipsykologi ja yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän työskentelee HelsinkiMissiossa projektikoordinaattorina. Maria on vuorovaikutuksen ja kehittämisen ammattilainen ja kokenut motivoivan haastattelun tutkija, kouluttaja ja työnohjaaja.

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-946-5
  • Sidottu, 239 sivua