Hinta

29,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Viinitollon käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-072-7
  • Sidottu, 245 sivua

Maija Männistö

Viinitollon käsikirja

Viinipuhe on ihan liian vaikeaa! Viinistä voi nauttia, vaikka lasillisesta ei löytäisi ryhdikästä harteikkuutta tai erottaisi kevyttä tomaatinlehtisyyttä. Viini kuuluu muillekin kuin hifistelijöille.

Viinitollon käsikirja viihdyttää ja tarjoaa siinä sivussa uusia oppeja viinien maailmaan. Käsikirjassa ei tankata kymmenittäin erilaisten rypäleiden ominaispiirteitä tai kasvualueita vaan sukelletaan viinitietouteen rennon reteästi. Ääneen pääsevät sanavalmiit alan ammattilaiset, joiden kanssa selvitetään muun muassa, vaikuttaako seura viinilasillisen makuelämykseen tai onko kallis viini aina halpaa parempi.

Viinitollona voi ostaa pullon pelkästään etiketin perusteella, järjestää jääkiekkoaiheisen Lukko vs. Ässät -sokkoviinitastingin tai valmentautua täysin itseoppineeksi samppanjajoogiksi. Ja se kaikkein tärkein: ääneen ihmettely on virkistävää eikä noloa!

Kirja on rakennettu kepeään ja tarinalliseen muotoon. Se on kuin pirskahteleva roseeviini: Sopii nautittavaksi ympäri vuoden ja piristää tunnelmaa. Toimii ruuan kanssa tai ihan vain seurustelukaverina.

Kippis!

Maija Männistö on toimittaja ja sisällöntuottaja. Hän on perustanut Instagramiin Viinitollo-yhteisön, jossa ei pelätä kysyä ääneen tyhmiä kysymyksiä jumalten juomasta. Viini kuuluu kaikille ja sitä tulee nauttia vain ilon hetkinä!

Tutustu myös Viinitollon muistikirjaan.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-072-7
  • Sidottu, 245 sivua