Hinta

39,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
Tiimiäly
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-889-5
  • Sidottu, 232 sivua

Ilona HiilaMaaretta TukiainenIda Hakola

Tiimiäly

Opas muuttuvaan työelämään

Tiimiäly on tulevaisuuden kilpailuetu. Muutos vaatii uusia työelämätaitoja, joissa yksilön — esimiehen tai työntekijän — osaamisen lisäksi korostuu tiimin keskinäinen kyvykkyys rakentaa yhteisen osaamisensa päälle uusia ajatuksia ja ratkaisuja. Ratkaisevinta eivät ole voittajayksilöt tai esimiestaidot vaan tiimin kollektiivinen äly, jossa osaaminen yhdistyy. Tämä kyvykkyys on tiimiälyä.

Tämän kirjan avulla valjastat tiimiälyn oman urasi kilpailueduksi. Kirja sisältää helppoja tehtäviä, havainnollisia esimerkkitarinoita ja selkeät askelmerkit siitä, miten osallistut tiimiälyn rakentamiseen. Kirjassa kerrotaan myös, miten tiimiälyn avulla johdetaan ja kuinka sitä käytetään tuloskyvyn käyttövoimana.


Ilona Hiila on suomalaista markkinointi- ja viestintäalaa ravistelleen sisältömarkkinointiyritys Vapan toinen perustaja ja kehittäjä. Kasvuyrittäjänä Ilona on nähnyt, miten muuttuvat markkinat vaativat uudenlaisia taitoja niin johtajilta kuin työntekijöiltä. Aitiopaikka toimialan murroksessa ja liiketoiminnan digitalisoitumisessa on herättänyt Ilonassa intohimon uusien työelämätaitojen löytämiseen.

Maaretta Tukiainen on muutosvalmentaja, kirjailija ja hyvän mielen taitojen kehittäjä, jonka tausta on johtotehtävissä media-alalla.

Ida Hakola on Vapan toinen perustaja ja markkinointialan kehittäjä. Ida on ollut luotsaamassa oman asiantuntijayrityksensä nopeaa kasvua ja todistanut monta kertaa, kuinka ihmisissä piilevä potentiaali voidaan tunnistaa ja kääntää menestystekijäksi.

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-889-5
  • Sidottu, 232 sivua