Artikkelit avainsanalla "rakas keho"

Kirjoita kirje omalle rakkaalle kehollesi

Viime syksynä julkaisimme lämminhenkisen ja ajatuksia herättävän teoksen nimeltään Rakas keho. Katarina Meskasen ja Heidi Strengellin kirja kannustaa pohtimaan omaa kehosuhdetta ja johdattelee omaksumaan uudenlaisen tavan olla sinut oman kehon kanssa. Nyt jaamme kirjasta uudestaan suositun harjoituksen, joka sai monen kirjoittamaan kirjeen omalle keholleen. Ehkäpä palaat nyt jo kirjoittamaasi kirjeeseen tai kirjoitat kokonaan uuden kirjeen?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Katarina Meskanen - 31.7.2020

Kun tarina täyttää kehon ääriviivat - aidot kehokuvat herättävät kirjan eloon

Jokaisen ihmisen tarina on ainutkertainen – ja niin on kehokin. Toista samanlaista ei ole eikä tule. Rakas keho -kirjassa erilaisten naisten kehokuvat pääsevät elämään heidän omakohtaisten tarinoidensa kautta. Kirjan kuvista vastannut valokuvaaja Heidi Strengell tietää, miten ihmisen saa vapautumaan kameran edessä ja olemaan aidoimmillaan.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 30.4.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

hyvinvointiviisausstressityöelämämielikuvitusharrastustietokirjatyötavatmielikuvaharjoittelumarkkinointikirjailijakehonkuvakotitutkimusmerkityksellisyyskirjavinkkitiedeself helpinspiraatiotyöluovuuslukeminenterveyskirjoittaminenideakustantamooppiminenuupumuskesälukemistatiedenaisettarinaviestintäyleistajuistaminenrakas kehoromaanikehosuhdemielen voimavaratideointiwebinaaripopularisointiitsensäkehittäminenkustannustoimitusetätyömotivaatio