Artikkelit avainsanalla "mielikuvaharjoittelu"

Lomaltapaluustressi saattaa yllättää - kokeile näppärää harjoitusta

Lomalla mieli ja keho rentoutuvat usein kuin itsestään. Töihinpaluu koittaa kuitenkin ennen pitkää, jolloin stressi saattaa yllättää salakavalasti. Kun mielesi alkaa kuormittua, kokeile tätä Jarmo Liukkosen harjoitusta kirjasta Kuka hallitsee mieltäsi?

Lue lisää...

Kirjoittanut: Jarmo Liukkonen - 21.8.2020

Mielikuvaharjoittelu – henkinen voimavara ihan meidän jokaisen elämässä

Mielikuvilla on valtava voima hallita ajatuksiamme - usein myös ilman, että tiedostamme sitä lainkaan. Mieltä voi kuitenkin treenata mielikuvaharjoittelun avulla. Psyykkiseen hyvinvointiin ja liikuntapsykologiaan perehtynyt emeritusprofessori Jarmo Liukkonen kertoo, miten voimme hyödyntää mielikuvia terveytemme, hyvinvointimme ja suoritustemme edistämiseksi.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 14.2.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

etätyöromaaniitsensäkehittäminenmotivaatioharrastuskehonkuvakirjoittaminenkustantamohyvinvointistressitiedenaisettiedemielen voimavaratinspiraatiowebinaarikirjailijaviisauskesälukemistarakas kehopopularisointikirjavinkkiideatyöself helpuupumustyöelämämielikuvitustutkimustyötavatterveysluovuuskustannustoimitusideointilukeminentarinaviestintämielikuvaharjoittelutietokirjamerkityksellisyyskehosuhdeoppiminenmarkkinointiyleistajuistaminenkoti