Artikkelit avainsanalla "kustannustoimitus"

Kustannustoimittaja on kirjailijan sparraaja ja lukijan edunvalvoja

Harvoin - jos koskaan - kirjailijan alkuperäinen käsikirjoitus päätyy sellaisenaan painetuksi kirjaksi. Välissä on monia etappeja, ja tärkeässä roolissa on erityisesti kustannustoimittaja. Tuuman kustannustoimittajat ovat kirjailijan ammatillisia sparraajia ja lukijan edunvalvojia, jotka saavat käsikirjoituksen loistamaan ja palvelemaan lukijaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 21.9.2021

Kun teksti loksahtaa paikoilleen - tavoitteena sujuva ja helppolukuinen tietokirja

Jotta valmiiseen kirjaan ei jää kielioppilapsuksia, hassuja sananvalintoja tai epäloogisia virkkeitä, jokainen Tuuman kirja käy kielenhuoltajan käsittelyssä ennen julkaisuaan. Alusta saakka Tuuman kirjojen kieltä huoltanut Anu Jäntti tietää, millainen teksti on soljuvaa ja hyvää suomea.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 21.2.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

popularisointiitsensäkehittäminenmarkkinointimotivaatiokirjavinkkistressitietokirjaviestintätiedenaisetromaaniself helprakas kehoideointiideaoppiminenterveysmielikuvaharjoittelukustantamoetätyöhyvinvointityötavatkehonkuvakesälukemistakirjailijamerkityksellisyysyleistajuistaminenviisaustyöelämämielen voimavaratharrastuswebinaarikirjoittaminentiedetyötarinatutkimuskotikustannustoimitusluovuusmielikuvitusuupumuslukeminenkehosuhdeinspiraatio