Artikkelit henkilöltä Nelli Miettinen

Vapaa mieli synnyttää inspiroivimmat ideat

Ideointi on luomisprosessi, jota ilman yksikään kirja ei synny. Jos toiselle uusien ideoiden kehittely tuottaa silkkaa päänvaivaa, on se toiselle inspiroiva motivaation lähde. Tietokirjailija ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen syttyy ideoimaan milloin missäkin, ja siksi mukana on aina tärkein: muistivihko.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 17.1.2020

Kun haluat ottaa itsestäsi mittaa, Tuuma tarjoaa ajateltavaa

Kiinnostus ja intohimo laadukkaisiin itsensä kehittämisen tietokirjoihin synnytti Tuuma-kustannuksen. Nyt me saamme luoda sellaisia kirjoja, joiden parissa sinä voit tarkastella omia ajatuksiasi, ravistella niitä tai vahvistaa jo olemassa olevaa. Toivomme, että uskallat lukea ja ottaa mittaa ajatuksistasi, itsestäsi.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 10.1.2020

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

ideointimotivaatioviisauskustannustoimituskirjoittaminentietokirjatiedenaisetkirjavinkkimielen voimavaratkotitutkimusromaaniluovuuskehosuhdeinspiraatiolukeminenhyvinvointikirjailijapopularisointiharrastuskehonkuvamarkkinointistressitiedetyötavattyöterveysetätyötyöelämäwebinaaritarinarakas kehoitsensäkehittäminenviestintäyleistajuistaminenmielikuvaharjoitteluuupumusself helpoppiminenideamielikuvituskesälukemistakustantamomerkityksellisyys