Kaikki artikkelit

Millainen on hyvän mielen koti?

Jo kymmenen vuotta sitten Maaretta Tukiainen heräsi pohtimaan, millainen olisi hyvän mielen koti. Sellainen koti, joka tukee hyvinvointia ja jossa olisi hyvä olla.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maaretta Tukiainen - 13.3.2021

Sanallisen arkun avaaminen

Viinien kuvaileminen on monelle viinin ystävälle tilanne, joka voi tuntua vaikealta. Viinitollona tutuksi tullut Maija Männistö antaa vinkit heille, jotka haluavat oppia luonnehtimaan viinejä hieman monisanaisemmin, mutta muistuttaa myös, että viineistä voi nauttia täysin rinnoin ilman sanallisen arkun avaamista.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maija Männistö - 3.3.2021

Vastuullinen viininrakastaja

Viineistä kirjoittaminen on kuplivan iloinen harrastus, joka vaatii myös muistamaan vastuullisuuden. Kirjailija ja viiniharrastaja Maija Männistö kertoo omasta viiniharrastuksestaan, jota monet seuraavat Instagramin Viinitollo-yhteisössä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Maija Männistö - 23.2.2021

Metataidot auttavat pärjäämään työelämässä

Nykypäivänä puhutaan paljon yleisistä työelämätaidoista eli metataidoista. Ne ovat nousseet osaamiskeskusteluissa yhtä tärkeiksi tai jopa tärkeämmiksi kuin ammattiosaaminen. Kohti-kirjaillijat kertovat, mitkä viisi työelämätaitoa oli syytä hallinta nykyajan työelämässä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Jarenko ja Jenni Kankkunen - 20.2.2021

Selvitä motivaatiosi salat

Motivaatio pitää meidät liikkeessä, työn touhussa ja innostaa eteenpäin. Muuttuvan työelämän asiantuntijat Karoliina Jarenko ja Jenni Kankkunen kertovat, kuinka motivaatiota voi houkutella esiin ja selvittää oman motivaation lähteitä.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Karoliina Jarenko ja Jenni Kankkunen - 13.2.2021

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

2020

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

Käytetyimmät avainsanat:

kirjavinkkitietokirjatutkimusviestintäkirjailijainspiraatiohyvinvointilukeminentyöharrastusitsensäkehittäminentyötavatwebinaarimielen voimavaratstressietätyöviisauskehonkuvatiedetyöelämäoppiminenkirjoittaminenpopularisointikesälukemistauupumusluovuusmielikuvaharjoittelumotivaatioself helpkehosuhdeterveysmielikuvitusrakas kehokustannustoimitusromaanitiedenaisetmerkityksellisyyskustantamomarkkinointitarinakotiideointiyleistajuistaminenidea